Kevin Teixeira al SN Antibes

El nedador andorrà Kevin Teixeira, s’entrenarà durant la temporada 2023-2024 en l’Stade Nautique d’Antibes’, gràcies al programa de desenvolupament de World Aquatics.

L’Stade Nautique és un històric centre d’entrenament i competició aquàtic, catalogat entre els més importants de França.

Teixeira de l’any 2005 i format en el CN Escaldes, és un dels nedadors andorrans amb més projecció i un de 100 nedadors de tot el món que, des de setembre del 2023, formen part d’un selectiu programa mundial d’un any, que els col·loca en un entorn favorable per ajudar-los a assolir el seu màxim potencial aquàtic.
Beneficiari del programa de beques ARA, durant la temporada 2022-2023 va formar part del grup d’entrenament d’Alfonso Maltrana, on va fer un salt qualitatiu que entre altres mèrits li va permetre debutar com a internacional en els 19ns Jocs dels Petits Estats d’Europa de Malta. Un cop a Malta, va competir juntament amb Pelegrina i els germans Lomero va guanyar el bronze del relleu 4×100 i es va quedar a centèsimes d’una medalla individual en la final dels 400 m estils amb només 18 anys. Va acomiadar la temporada 2022-2023, amb cinc rècords d’Andorra, un de 17 anys i quatre de 18 anys; sense oblidar la seva contribució en els dos rècords d’Andorra de l’equip de relleus medallista de Malta.

Foto: FAN

 

Deixa un comentari

Previous post L’equip femení al complet entrena supergegant i gegant a Saas Fee
Next post Andorra cau 0-3 davant Kosovo al Nacional