Kike Pisco serà el pilot ACA eSports

El passat dissabte 22 d’octubre i en el marc de la 43a Fira d’Andorra, l’Automòbil Club d’Andorra, sota el projecte ACA eSports, va presentar al seu estand, el Sim Cube, el pilot andorrà que representarà el Principat als FIA Motorsport Games 2022, l’esdeveniment de major abast de motorsport. Després de superada una selecció interna que va consistir en una carrera entre els diferents pilots que integren l’ACA eSports TEAM i que compleixen els requisits sol·licitats per la FIA (Federació Internacional de l’Automòbil), Octavio Araujo Pisco (Kike Pisco) va resultar guanyador amb el millor registre de carrera.

Un cop conegut el resultat, Pisco ha centrat la feina dels darrers 4 mesos en preparar aquesta competició, que es desenvoluparà del 26 al 30 d’octubre a Marsella, França, al mític circuit de Paul Ricard.

L’equip de professionals que integren l’staff d’ACA eSports han traçat un programa de preparació de la competició al qual també s’hi ha sumat el seu company d’equip Helder Cerqueira, que serà el seu suport de rendiment esportiu a les competicions que afrontarà Pisco a Marsella.

Pisco comenta: “Fa mesos que treballem amb l’staff preparant la competició a Marsella. Això ha implicat una preparació molt concreta amb el coach esportiu, Alvaro Otero, igualment amb el psicòleg, optometrista i preparadora física. També el suport dels meus companys d’equip ha estat indispensable, ajudant amb els entrenaments, fent lectures de mètriques, etc. Individualment i com a equip ens hem marcat arribar a la Final”.

Per part seva, Helder Cerqueira afirma: “Estar en un esdeveniment esportiu d’aquesta magnitud era un dels nostres objectius i ho hem aconseguit. Tot l’equip ha treballat molt fort per acompanyar a Kike i a la vista està que els seus registres ara mateix estan a mil·lèsimes dels millors temps d’altres sim racers que hi participen.”

El circuit Paul Ricard serà lʼescenari on es desenvoluparan les diferents competicions de les diverses disciplines del món del motorsport. Després de la cerimònia inaugural que tindrà lloc dimecres 26 al MUCEM de Marsella, Pisco començarà entrenaments lliures i sessions de classificació el dia 27 a partir de les 9 h. La copa ‘ Fanatec Esports Cup ‘ – així ha anomenat l’organització la copa que es disputarà a la disciplina d’eSports, on Fanatec és el partner tecnològic de l’esdeveniment-, és una competència eliminatòria de diverses etapes que consta de quarts de final, darrera oportunitat, semifinals i una final prevista pel dissabte 29 doctubre. El diumenge 30 es farà la ceremònica de cluasura.

El lloc on es dispitarà la competició serà Circuit Paul Ricard / SRO Race Center, concretament el Mistral Hall i la plataforma és Assetto Corsa . Pisco competirà amb el PORSCHE 911II GT3 R.

Foto: ACA Sports.

 

Deixa un comentari

Previous post Control als nedadors de la FAN
Next post Xavier Cardelús finalitzarà la temporada a Xest