Kilian Folguera preparat pel Campionat d’Espanya de Valladolid

El corredor andorrà del BsixBikes Kilian Folguera participarà aquest cap de setmana, en el campionat d’Espanya de XCO que es disputarà a Valladolid. Amb el campionat d’Espanya inicia un bloc de competicions que el portaran a la República Txeca a disputar les Copes del Món abans de prendre part en el Mundial.

Després de la participació de Kilian Folguera a les dues proves de Suïssa, l’andorrà ha pogut tenir dues setmanes sense competicions que l’han permet recuperar i preparar a consciència la prova de Valladolid. A la graella de sortida es trobarà a diferents companys que coincideixen amb ell a les copes del món, per la qual cosa, es presenta que a Valladolid hi haurà una cursa molt dura, tant pel recorregut que és molt ràpid, com per l’estat que pugui estar (es preveu que estigui ben moll i ple de fang).

El corredor del BsixBikes farà el reconeixement del circuit aquest divendres per disputar la prova dissabte. Folguera comentava que “he pogut preparar bé el campionat d’Espanya ja que no he tingut competicions en les darreres dues setmanes”. El corredor U23 afegia “em trobo bé i els meus entrenaments han estat els que m’ha marcat el meu entrenador, així que em presento a Valladolid a fer-ho el millor possible”.

Deixa un comentari

Previous post Encamp obre les inscripcions per les activitats esportives
Next post Balanç positiu del primer producte conjunt Andorra 3 Parks.