Kilian Folguera, quart en el Campionat de Catalunya de Vilajuïga

El corredor andorrà del BsixBikes ha finalitzat en quarta posició el Campionat de Catalunya de la categoria U23 que s’ha disputat aquest diumenge a la població gironina de Vilajuïga. La protagonista de la prova, no obstant, ha estat l’enorme calor (mitjana de 36 graus en tot el recorregut) que han hagut de suportar sobretot els corredors de les categories U18, U23 i Èlit, que han estat els que han sortit més tard (12:15).

La categoria U23 havien de fer l’starlap i 4 voltes al circuit de 8,9 kilòmetres que tenia trams de dificultat elevada però que sobretot, et feia empassar molta pols, degut a les gran temperatures de la zona i que part del terreny era completament àrid.

Kilian novament, ha fet una bona sortida i ha pogut ficar-se en el grup capdavanter, on tot un portent com Jofre Cullell dominava. El ritme era frenètic i l’andorrà no els ha pogut seguir, i al final ha acabat fent la seva cursa. A falta de dues voltes i ja en quarta posició s’ha decidit a incrementar el ritme per intentar atrapar al tercer classificat, però les rampes, provocades pel gran desgast sofert han obligat a l’andorrà a baixar el ritme i mantenir un quart lloc que certifica el seu bon estat de forma.

Només finalitzar la cursa, Kilian Folguera comentava que “estic content de com ha anat la cursa, ja que en l’starlap ja he vist que em notava bé i això encara m’ha animat més”. Folguera ha afegit que “és un grandíssim resultat, sobretot si mires qui ha quedat per davant meu”. Tot i això, Folguera és exigent al dir que “llàstima que a la darrera volta m’han entrat rampes i he hagut d’afluixar, ja que em veia amb forces per reduir la diferència sobre el tercer classificat, tot i que em portava 30 segons”

Deixa un comentari

Previous post Raposeiras acaba Top10 a la Copa Kawa
Next post L’FC Andorra torna a la feina