Kilian Folguera, Top10 de la Copa Catalana de la Vall de Boí

Nova bona carrera de l’andorrà Kilian Folguera a la Copa Catalana de la Vall de Boí. Amb una graella plena de corredors de França d’un nivell molt alt, Folguera ha anat de menys a més fins a acabar, novament a les posicions d’honor.

La cursa no ha començat amb molt bones sensacions per Folguera, que la càrrega de la setmana li ha fet que no sortís amb les millors sensacions possibles. Tot i això, a partir de la tercera volta ha iniciat la remuntada, agafant un ritme constant i sobretot responent molt millor a l’exigent pujada que hi havia en el recorregut. D’aquesta manera amb unes millors sensacions que en el principi, l’andorrà del Bsixbike ha tornat a ocupar una de les primeres 10 posicions de la categoria U23 i catorzè de la classificació final.

“Estic content de com ha anat la cursa, tot i que al principi m’he sentit molt cansat, però crec que era normal a causa de la càrrega física que he fet durant la setmana” comentava Folguera que ha afegit que “hi havia molt nivell en aquesta prova, ja que molts francesos han vingut a participar, per la qual cosa, la satisfacció és enorme”.

 

 

Stefan Anción acaba 11è a la categoria júnior.

La representació andorrana a la Vall de Boí a la categoria júnior ha anat a càrrec d’Stefan Anción del Jorma Bikes – ACA. L’andorrà ha finalitzat 11è a la categoria U18 en una cursa on el nivell ha estat molt més superior a l’habitual.

Deixa un comentari

Previous post Rosa Gili rep el trofeu de CAMPIONS
Next post Europa League per la UE Engordany i final Inter – Vallbanc