#KmscContraElCàncer el repte del 2020 d’Andorra contra el càncer

El cap de setmana del 20 i 21 de juny és l’escollit per a l’edició 2020 d’Andorra contra el càncer, enguany sota el lema #KmsContraElCàncer. Un repte digital obert a tothom, adaptat a la situació sanitària actual i pel quin Vall Banc donarà, per a cada participació, cinc euros a l’Associació.

L’Associació Andorrana contra el Càncer (ASSANDCA) i Vall Banc han presentat aquest migdia una nova edició de l’esdeveniment ‘Andorra contra el càncer’. Enguany, i a diferència dels altres anys en què s’organitzava una jornada solidària, s’ha creat una acció digital per recaptar diners a favor de la lluita contra la malaltia i l’acompanyament dels malalts. El repte #KmsContraElCàncer que es desenvoluparà entre el dissabte 20 de juny a les nou del matí i el diumenge 21 a les nou del vespre, consisteix a realitzar quilòmetres caminant, corrent o en cadira de rodes, des de qualsevol lloc i enviar telemàticament la foto i els quilòmetres fets com a prova de la participació. Vall Banc, patrocinador de l’esdeveniment i col·laborador d’Assandca, en el marc del conveni de patrocini del programa d’activitats que l’associació desenvolupa durant l’any, donarà 5 € per a cada participació.

Es tracta d’un repte digital pel quin s’ha habilitat una pàgina web especial www.andorracontraelcàncer.com i també un número de WhatsApp 366 650 per facilitar l’enviament i la participació del màxim de persones. L’acció un any més, té com a objectiu sensibilitzar la societat sobre la malaltia i donar visibilitat als problemes que afecten als malalts i les seves famílies. El director general de Negoci de Vall Banc, Gerard Albà, ha fet una crida a la població perquè el màxim de persones s’apuntin al repte del cap de setmana vinent. Ha destacat que “tot i la situació sanitària complexa que no permet organitzar esdeveniments amb moltes persones, és molt lloable haver aconseguit crear una acció adaptada al moment i que permeti recaptar fons per ajudar i seguir lluitant contra la malaltia. El càncer no s’ha aturat i tampoc la COVID-19 ha aturat la necessitat de donar suport als malalts.”

Per la seva banda, el president d’Assandca, Josep Saravia, ha agraït un any més el suport de Vall Banc gràcies a qui l’associació pot organitzar accions d’aquest caire. Ha recordat que a diferència d’altres anys poden comptar amb uns diners concrets per a cada participant, un punt molt important en aquests moments complicats tant per a l’associació com per als malalts.

Saravia i Albà, han aprofitat l’ocasió per agrair també tots els prescriptors tant els institucionals, com els esportistes, voluntaris i anònims que s’han sumat a l’acció prestant la seva imatge per fer una crida a la participació. Tots dos han recordat que al repte s’hi poden sumar totes les persones que ho desitgin i al ser digital és pot realitzar des de qualsevol lloc, sempre en el marc de temps establert.

Deixa un comentari

Previous post Experiències d’alçada gratuïtes a la Massana
Next post Els alevins i infantil de la FAN ja entrenen