El cap de setmana del 20 i 21 de juny és l’escollit per a l’edició 2020 d’Andorra contra el càncer, enguany sota el lema #KmsContraElCàncer. Un repte digital obert a tothom, adaptat a la situació sanitària actual i pel quin Vall Banc donarà, per a cada participació, cinc euros a l’Associació.

L’Associació Andorrana contra el Càncer (ASSANDCA) i Vall Banc han presentat aquest migdia una nova edició de l’esdeveniment ‘Andorra contra el càncer’. Enguany, i a diferència dels altres anys en què s’organitzava una jornada solidària, s’ha creat una acció digital per recaptar diners a favor de la lluita contra la malaltia i l’acompanyament dels malalts. El repte #KmsContraElCàncer que es desenvoluparà entre el dissabte 20 de juny a les nou del matí i el diumenge 21 a les nou del vespre, consisteix a realitzar quilòmetres caminant, corrent o en cadira de rodes, des de qualsevol lloc i enviar telemàticament la foto i els quilòmetres fets com a prova de la participació. Vall Banc, patrocinador de l’esdeveniment i col·laborador d’Assandca, en el marc del conveni de patrocini del programa d’activitats que l’associació desenvolupa durant l’any, donarà 5 € per a cada participació.

Es tracta d’un repte digital pel quin s’ha habilitat una pàgina web especial www.andorracontraelcàncer.com i també un número de WhatsApp 366 650 per facilitar l’enviament i la participació del màxim de persones. L’acció un any més, té com a objectiu sensibilitzar la societat sobre la malaltia i donar visibilitat als problemes que afecten als malalts i les seves famílies. El director general de Negoci de Vall Banc, Gerard Albà, ha fet una crida a la població perquè el màxim de persones s’apuntin al repte del cap de setmana vinent. Ha destacat que “tot i la situació sanitària complexa que no permet organitzar esdeveniments amb moltes persones, és molt lloable haver aconseguit crear una acció adaptada al moment i que permeti recaptar fons per ajudar i seguir lluitant contra la malaltia. El càncer no s’ha aturat i tampoc la COVID-19 ha aturat la necessitat de donar suport als malalts.”

Per la seva banda, el president d’Assandca, Josep Saravia, ha agraït un any més el suport de Vall Banc gràcies a qui l’associació pot organitzar accions d’aquest caire. Ha recordat que a diferència d’altres anys poden comptar amb uns diners concrets per a cada participant, un punt molt important en aquests moments complicats tant per a l’associació com per als malalts.

Saravia i Albà, han aprofitat l’ocasió per agrair també tots els prescriptors tant els institucionals, com els esportistes, voluntaris i anònims que s’han sumat a l’acció prestant la seva imatge per fer una crida a la participació. Tots dos han recordat que al repte s’hi poden sumar totes les persones que ho desitgin i al ser digital és pot realitzar des de qualsevol lloc, sempre en el marc de temps establert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post Sort, esportistes!!
Next post Els alevins i infantil de la FAN ja entrenen