Koldo Alvarez de Eulate renova fins el final del 2023 com a seleccionador nacional

El Seleccionador Nacional de futbol, Koldo Alvarez de Eulate renova per continuar dirigint l’equip fins a finals dels European Qualifiers del 2023, prèvis a l’Eurocopa d’Alemanya. Signa, per tant, per 2 anys més.

KOLDO ALVAREZ DE EULATE – Seleccionador de Futbol: ‘L’staff està molt content amb la feina que estan fent els jugadors. Hem d’intentar que, dintre de l’exigència que tindrà la propera Nations League, que comença al juny i en la que tindrem 4 partits en 11 dies, tots els jugadors siguin protagonistes i puguin gaudir de minuts de qualitat.’

I és que durant l’última fase de classificació, pel Mundial de Qatar, Andorra va signar la millor actuació de la seva història. L’equip va aconseguir un nou rècord de punts, amb 6. Va marcar més gols que mai, amb 8, i va aconseguir la primera victòria fora de casa en partit oficial. A més, mai abans s’havien marcat 3 gols en un partit, com va ser el cas del duel a San Marino.

Amb Koldo, també renova tot l’staff tècnic que ha acompanyat el Seleccionador en aquesta última ‘fase dels rècords’. L’objectiu ara serà continuar amb la bona línia de treball, acompanyada dels resultats.

KOLDO ALVAREZ DE EULATE – Seleccionador de Futbol: ‘Tot l’staff i jo mateix estem molt contents i molt agraïts. És important que el treball que estem fent durant les últimes competicions tingui continuïtat. Hem estat capaços de puntuar en les últimes fases, i volem continuar amb aquesta feina. També volem ser més competitius fora de casa i començar a puntuar a regularitat.’

La fita més imminent serà la propera edició de la Lliga de les Nacions, que començarà el proper mes de juny.

 

Deixa un comentari

Previous post El Crema Torrons lliura la seva recaptació a AMIDA
Next post Mario Da Cruz, 54è a la Copa d’Europa de Dolni Morava

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint