Komoot escull Andorra per fer viure una experiència amb l’aplicació de rutes d’aventura a 10 destacats esportistes

L’aplicació de rutes d’aventura Komoot ha congregat durant aquest inici de setmana als atletes Núria Picas, Aritz Egea, Oriol Cardona que amb un grup d’influencers esportius han viscut  de primera mà, la seva experiència en el Principat amb l’aplicació de rutes d’aventura Komoot.

El passat dilluns es varen trobar a Andorra Núria Picas (atleta), Aritz Egea (atleta), Oriol Cardona (atleta), Maria Costa (atleta), Biel Ràfols (Sports Marketing Salomon), Depa (periodista esportiu), Abel Rincón (youtuber), Candela Perez (influencer), Go Miriam (influencer), Roger Salanova (fotògraf esportiu) i The Cycling Culture (influencer) per viure tres dies de la mà de Komoot. Varen escollir el Principat per estar considerat el paradís de l’esport de muntanya.

El primer dia, el grup d’esportistes i influencers van estar a Andorra la Vella, on van haver de fer una gimcana pel centre fent servir l’aplicació en mode sense connexió.

El segon, tot el grup van agafar les bicis i van dirigir-se cap al Refugi de Sorteny, on van portar a terme un trekking fins al Llac de l’Estanyó. Just després de la ruta, van assistir a un workshop de supervivència en el que a part d’aprendre a construir diferents tipus de refugis, també van aprendre a com aconseguir fer foc.

La tercera jornada, el grup va gaudir d’una sessió de Ioga, a les primeres hores del matí per tot seguit agafar les bicis i tornar cap a Andorra la Vella.

El grup, per territori andorrà, amb Komoot. Foto: Roger Salanova.

Deixa un comentari

Previous post El Club Gimnàstica Consell de Palma de concentració a Andorra
Next post Reobre la piscina de 50m del Serradells