La base del karate andorrà competeix en el Trofeu d’Ordino

Durant aquest passat dissabte dia 12 de novembre, s’ha disputat en el Pavelló Germans Riba d’Ordino, el Trofeu d’Ordino, campionat organitzat per la Federació Andorrana de Karate per a la base i en les dues modalitat: Kata i Kumite.

Aquesta competició està pensada per als més petits de la FAndKarate, tenint el/la karateca més menut/da 5 anys i el/la més gran 13 anys.

Els clubs participants han estat: Club Karate Fudo – Shin d’Escaldes – Engordany, Club Karate Xavier Herver d’Ordino, Club Karate Jion de La Massana i el Club Karate Encamp

El medaller per clubs l’ha guanyat el FudoShin amb un total de 17 medalles (9 d’or, 5 d’argent i 3 de bronze). En segona posició ha quedat el Jion amb un total de 6 medalles (2 d’or, 3 d’argent i 1 de bronze); la tercera posició l’ha aconseguir l’Encamp amb un total de 10 medalles (1 d’or, 3 d’argent i 6 de bronze) i la quarta posició ha estat pel Xavier Herver amb un total de 5 medalles (1 d’or, 2 d’argent i 2 de bronze).

Foto: Fandkarate.

Deixa un comentari

Previous post Marc Font guanya l’Endurocross de Beixalís per partida doble
Next post La tercera edició de ‘L’esport ens connecta’ en format presencial amb activitats el 28 de novembre i l’1 i el 2 de desembre del 2022

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint