La Bombonera sentència

Partit de bojos que ha acabat caient pel costat andorrà. El 97-88 del Morabanc al Palència deixa un bon regust de boca en el Principat. Com si, una cursa de 1500 metres l’acabessis guanyant però a molt poc del rècord. Doncs és això. La victòria de vuit punts fa que el Morabanc sigui el líder en solitari de la LEB Or, però per dos punts, no ha deixat el seu rival d’avui, a dos partits.

El partit Morabanc – Palència ha estat un partit físic. D’aquells típics en el que l’àrbitratge està en boca de tots. No hi ha excusa. Els del Principat no han començat bé, i el Palència ho ha aprofitat per marxar en el marcador. Els de Lezcano no s’han deixat intimidar i de seguida han tornat a l’igualtat. Tres adalt, tres abaix, el partit ha estat del segon quart fins als darres segons del mateix fent la goma. Ambdós equips han mostrat el seu potencial físic, i aquest cop, els andorrans no s’han deixat anar.

Els del Principat amb un total de 15 triples han tingut al Palència mig KO, però tampoc han sabut trencar el partit. Hi havia massa en joc. Però han estat en els darrers minuts que els de Natxo Lezcano han acabat amb la duresa visitant. Cert que ha estat una mica tard, si la reacció hagués estat abans, la victòria i l’average seria pel Morabanc. Ara, només ha estat la victòria, que no es poc.

 

Foto: Dani Catalan / BCA.

Deixa un comentari

Previous post Cande Moreno acaba 25a posició al descens de Kvitfjell
Next post Cande Moreno completa “l’estrany” supergegant de la Copa del Món de Kvitfjell