La Copa d’Andorra de curses de muntanya més curta de la història

La Multisegur Copa d’Andorra 2020 passaran al record per haver estat la més curtes des de la seva creació i amb menys curses realitzades a causa de les cancel·lacions derivades de la Covid-19. La situació d’emergència sanitària que s’està vivint arreu el món i al país, ha provocat que enguany només s’hagin pogut disputar dues curses de les set curses previstes en el calendari. El passat 19 de juliol es va poder celebrar, amb totes les garanties sanitàries possibles, la primera i penúltima prova, la Travessa d’Encamp. El cap de setmana del 5 i 6 de setembre es va disputar la segona i última cursa de l’any, la Sportiva Andorra Trail. Una cursa per equips i per etapes molt exigent que va poder celebrar-se amb un èxit de participació, fet que consolida aquesta prova com un referent més al país.

Ambdues curses disputades van permetre a la Federació Andorrana de Muntanyisme arrencar i tirar endavant una edició atípica de la Multisegur Copa d’Andorra. Tot i això, les anul·lacions constants de les proves que quedaven per disputar han obligat a tancar les classificacions finals de la competició. Així doncs, en categoria absoluta masculina, els germans Òscar i Marc Casal han estat els primers classificats gràcies a la primera posició assolida a la Sportiva Andorra Trail. Els han acompanyat en aquest podi virtual Javier Barea i Raul Guillen, en segona posició, empatats a punts i Carlos Fernández, tercer classificat d’enguany.

En categoria femenina absoluta, la guanyadora d’aquesta edició 2020 ha estat Queralt Riba. La segona classificada ha estat la corredora de la FAM, Sabrina Solana. Les ha acompanyat en aquest rànquing Clàudia Tremps.

A causa de la crisi sanitària de la Covid-19 i de les restriccions per a celebrar esdeveniments, el lliurament de premis de la Multisegur Copa d’Andorra 2020 s’ajorna i en principi, se celebrarà durant la primera prova del 2021.

Deixa un comentari

Previous post Èxit del curs d’entrenador de natació de nivell 1 de la FINA
Next post La FAE fa públic els podis 2020 de la Copa Burger