La Copa queda com es va sortejar

Dilluns al vespre es va portar a terme telemàticament, una reunió entre els clubs de la Lliga Multisegur i la Lliga Unida amb representants de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) encapçalada pel seu president Fèlix Àlvarez, el secretari general David Rodrigo i el cap de comunicació Xavi Bonet per aclarir els dubtes que s’havien generat pel sorteig de Copa.

El Departament de Comunicació de la FAF va enregistrar el sorteig un dia abans, amb l’objectiu de poder confeccionar una postproducció que anés en consonància a la imatge que es vol donar de la competició. Aquest enregistrament es passava, com a fals directe (fet que és habitual en les TV de tot el Món) l’endemà, amb el pas endavant fet de cara en imatge i comunicació. Aquest fet no va anar acompanyat del mateix procés pel que fa a la introducció de les dades en la intranet del portal web, on es va fer públic només acabat l’enregistrament. Aquí va venir el problema.

La reunió va servir per explicar que “en cap moment s’havia manipulat el sorteig i que es va fer per fer un pas més en imatge i professionalització de la competició del KO” segons varen explicar els representants de la FAF als representants dels clubs presents. Tot i el malestar generat durant la setmana, a la reunió de dilluns es va acordar donar per vàlid el sorteig.

Cal recordar que els clubs varen aprovar en l’assemblea, una de les grans novetats del sorteig de Copa: la no presència de caps de sèrie. Aquest fet ha provocat que en el costat esquerre del quadre hagin quedat emparellats la majoria de representants de la Lliga Multisegur, destacant per sobre de tot l’enfrontament Inter-Sant Julià en la primera ronda o l’FC Santa Coloma-FC Ordino.

Imatge del partit FC Ordino – FC Santa Coloma que es repetirà a la Copa. Foto: FC Santa Coloma.

Deixa un comentari

Previous post Quatre rècord nacionals el balanç dels andorrans a Abu Dhabi
Next post Bon nivell d’Andorra en el Torneig Internacional Boxing Talents