Aquest cap de setmana, el Principat d’Andorra es convertirà, de nou, en l’epicentre mundial de l’esquí de muntanya gràcies a la celebració de la Comapedrosa World Cup, segona parada del calendari internacional de la ISMF d’aquesta temporada. En aquesta 12a edició es disputaran dues proves ja conegudes per atletes i espectadors: dissabte serà el torn de la Individual Race amb sortida i arribada al Xalet Igloo d’Arinsal i amb pujades i baixades pel Parc Natural de les Valls del Comapedrosa. Diumenge es disputarà la Vertical Race, en el circuit habitual per la pista de les Marrades i amb arribada al Xalet Igloo.

La Federació Andorrana de Muntanyisme estarà representada per vuit dels nou atletes de l’Equip Nacional 2021-2022. En categoria sènior, realitzaran les dues proves del cap de setmana David Albós, David Pérez, Sergi Casabella i Andrea Sinfreu. En aquesta mateixa categoria, Gerber Martin només realitzarà la cursa de dissabte i Marcel Prat i Adrià Bartumeu disputaran la prova vertical de diumenge. Recordem que Sinfreu, Prat i Bartumeu també competeixen en la categoria sub23. Finalment, Oriol Olm, que competirà en la seva categoria U20, disputarà ambdues proves. Laia Sebastià, malauradament, no podrà competir a causa de la Covid-19.

Els 8 representants andorrans afronten la Copa del Món de casa amb diferents objectius personals, tal com han volgut destacar els tècnics de la FAM, Xavier Capdevila i Guillem Campeny. David Albós arriba a la prova en un molt bon estat de forma, havent fet un podi i una quarta posició en les dues primeres proves de la Park Piolets Copa d’Andorra. Pel que fa a Gerber Martin, s’espera que disputi una molt bona cursa doncs és el seu terreny. Bartumeu i Prat han preferit només competir en la prova vertical perquè han passat, fa pocs dies, la Covid-19 i volen testar com es troben després d’estar deu dies aturats.

Sergi Casabella, torna a la competició d’alt nivell després d’haver arrencat la seva pròpia temporada més tard que els seus companys i serà un primer test per veure com es troba físicament en ambdues curses. Pel que fa a Oriol Olm, s’espera que aconsegueixi bons resultats ambdós dies de competició en aquesta nova categoria. Andrea Sinfreu, que també ha passat la Covid-19, torna a competir en l’àmbit internacional en una nova categoria per a ella i s’espera que sigui un test per a ella per a trobar sensacions positives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post Òscar Casal: “vull educar als meus fills amb el valor del sacrifici en l’esport que després els hi servirà per a la vida”
Next post Inscripcions tancades per la segona jornada de les Crèdit Andorrà GSèries