Dissabte, gener 23, 2021
Banner Top
La derrota 84-67 a Baskonia complica l’accés a la Copa al Morabanc Andorra

La derrota aquest dissabte a la tarda del Morabanc Andorra 84-67 a la pista del Baskonia només fa que complicar una mica més el que ja era un accés difícil per la Copa de Madrid 2021. Els del Principat han plantat cara a l’actual campió, fins que ha aparegut Fall que amb 38 de valoració gràcies als 17 punts, 14 rebots i 4 taps ha estat el gran culpable que el seu equip acabés amb una diferència de 17 punts. El Morabanc mai s’ha rendit, cosa que ja no és notícia, ja que és el seu caràcter, però no ha estat suficient per derrotar a un equip que ha anat pas a pas, esperant el seu moment. Parakhouski ha mostrat ganes però encara poca connexió amb els companys. De nou Senglin amb 23 de valoració i 20 punts ha estat el millor dels tricolors.

Amb la derrota del Morabanc, el Joventut de Badalona amb 10 victòries (que ocupa la sisena posició) aconsegueix la classificació per la Copa. Caldrà esperar que facin València i Unicaja per saber si els d’Ibon Navarro encara tenen possibilitats de classificació.

Cal recordar que per davant del Morabanc a la classificació amb 8 victòries es troben Múrcia i Manresa, dos equips que els del Principat han derrotat en aquesta primera volta de la competició domèstica.

Foto: ACB Photo.

Banner Content
Tags:

0 Comments

Leave a Comment