La direcció del Palau de Gel de Canillo fa un comunicat

El Palau de Gel, en relació a les informacions aparegudes als mitjans de comunicació sobre un brot de COVID-19 al poble de Canillo  i que hauria afectat alguns participants a les diferents estades esportives que s’han fet o s’estan fent al Palau, informa:

-Que amb la informació que es disposa actualment, el Palau de Gel pot afirmar que aquest brot no s’ha iniciat a les nostres instal·lacions. Els esportistes participants a les estades, com és legítim, realitzen altres activitats fora del Palau i estan en contacte amb altres persones que no participen als estatges.

-Que els participants a les estades, per garantir el compliment de les mesures de distanciament dins la pista de gel, s’han dividit en varis grups i horaris d’entrenament i que fora de la pista se’ls obliga, com a la resta de clients, a portar la mascareta i a rentar-se les mans regularment.

-Que el Palau de Gel va adoptar des de la seva reobertura al públic totes les mesures necessàries per poder garantir la seguretat dels seus usuaris i empleats: mascareta obligatòria, punts amb gel hidroalcohòlic, circuits per evitar encreuaments, neteja i desinfecció cíclica de punts sensibles i intensificació de la neteja i desinfecció diària del centre assegurant  el compliment rigorós de totes les recomanacions del Govern d’Andorra en la matèria. Fins i tot les restriccions d’aforament que s’han marcat son més exigents que les recomanades per Govern, pel que fa a la piscina un nadador màxim per carrer, al gimnàs un 10% de l’aforament màxim i a la pista de gel un 25%.

El Palau de Gel  de Canillo roman un lloc segur per als seus usuaris i continuarà treballant per garantir els més alts nivells de seguretat i prevenció contra la Covid 19 alhora que desitja una ràpida recuperació a totes les persones afectades pel virus.

Deixa un comentari

Previous post Sense temps per respirar
Next post El CAVA passa control a Gavà