La FAA utilitza les dues invitacions perquè l’atletisme andorrà estigui representat en l’europeu U20

El seleccionador nacional Marcos Sanza ha fet oficial la llista de seleccionats per representar Andorra en el Campionat d’Europa Sub 20 que es celebrarà a Tallin (Estònia) del 15 al 18 de juliol.

Pel que fa a la categoria femenina, la representació del Principat anirà a càrrec de Carlota Málaga a la prova dels 400 mll. En un comunicat que ha enviat la FAA analitza a Màlaga dient que “és una atleta de proves de velocitat que està tenint una molt bona progressió aquest any millorat les seves marques de 100, 200, 400 mll. i 400 mt. Però on ha destacat de manera molt significativa aquesta temporada ha estat a la prova de 400 mll on ha fixat un nou rècord d’Andorra absolut amb una marca de 58’51”.

Pel que fa a la categoria masculina, el representant d’andorrà serà Arnau Roig que competirà a la peova de 200 mll. Segons la mateixa FAA, “l’Arnau també és una atleta de proves de velocitat que ha fet una temporada de menys a més. En el transcurs de la Copa d’Europa de les Nacions celebrada a Xipre va fer la seva millor marca personal en aquesta prova amb un temps de 22’58”.

El seleccionador Marcos Sanza ha exposat amb satisfacció que “ha hagut de triar entre diversos atletes que estan fent una temporada molt bona i amb un bon estat de forma en aquestes alçades de la temporada. Tot i així, cap d’ells ha assolit la mínima exigida per la federació internacional per participar al Campionat d’Europa”. Finalment ha decidit atorgar les dues invitacions que té Andorra als atletes, femenina i masculí, amb millors marques segons les taules de la IAAF. Sanza ha insistit que “aquestes competicions són una gran oportunitat per agafar experiència i progressar, i un incentiu per a seguir entrenant”. El seleccionador ha finalitzat dient que “tenim un bon grup d’atletes sub 20 i sub 18 que de moment han de créixer i fixar-se objectius a llarg termini com els Jocs dels Petits Estats que es celebraran a Andorra l’any 2025”.

Foto muntatge: FAA.

Deixa un comentari

Previous post Amine Noua, nou jugador del Morabanc Andorra
Next post Àlex Corretja d’acte promocional a Andorra