El futbol andorrà s’ha mobilitzat per rendir homenatge a Enrique Rubio quan es compleix un any exacte de la seva mort i el pròxim dissabte organitzarà una trobada de futbol sala amb la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany que es celebrarà en la seva memòria.  

Fèlix Alvarez, president de la Federació Andorrana de Futbol, i Carles Riba, ex Seleccionador Nacional de futbol sala i ex entrenador de diversos equips del país, han anunciat aquest dimecres al matí en roda de premsa que la trobada es durà a terme el pròxim dissabte de Sant Jordi a la tarda al pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany i consistirà en un torneig triangular entre la Selecció Andorrana de Veterans de futbol sala, l’Arinsal Pal La Massana Don Denis i un combinat d’amics d’Enrique. 

Els tres equips duran samarretes idèntiques especials per a l’ocasió amb una imatge d’Enrique Rubio en el frontal i l’escrit “Sempre amb nosaltres” i al dors, el seu nom i el número 1. Les del Pal Arinsal seran blaves, les de la Selecció vermelles i les dels amics, grogues. 

Entre cada un dels tres partits que es jugaran es faran petits actes per rendir homenatge a Enrique Rubio: un vídeo del Club Amics de l’Atletisme d’Andorra que ell va fundar, samarretes signades per tots els participants per la seva família i un vídeo de comiat amb moments per al record de la seva carrera esportiva. 

Fèlix Alvarez ha destacat la figura d’Enrique Rubio recordant-lo com “una persona plena d’optimisme amb la qual sempre podies comptar” i ha agraït la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany “per ajudar-nos a fer aquest petit homenatge. La seva pèrdua que va ser impactant per a tots els que el coneixíem i mereix que el recordem i reconeixem el seu talent i la seva dedicació al futbol i el futbol sala, com a jugador i com a tècnic”. 

De la seva banda, Carles Riba ha “ens hauria agradat fer-ho abans, però no hem pogut per la pandèmia i ara que la situació està pràcticament normalitzada volem recordar-lo com a ell li hauria agradat, amb tota la gent del futbol i el futbol sala reunits i gaudint de l’esport “. 

Roda Premsa Homenatge Enrique Rubio amb Felix Alvarez (president FAF) i Carles Riba. Foto: X.Miró/FAF.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post El CTT Valls del Nord sotscampió de Catalunya aleví
Next post Martínez Benazet serà soci d’honor del Morabanc Andorra