La FAF presenta un superàvit de 121.000 euros

L’Assemblea General de la Federació Andorrana de Futbol va aprovar ahir al vespre els comptes de l’exercici anterior, amb un superàvit de 121.000 euros, amb uns ingressos d’explotació de 6.441.000 euros i unes despeses de 6.325.000 euros.

Durant la reunió es va aprovar el pressupost per a la temporada 2021-22 que serà de 6,5 milions d’euros. D’altra banda, també es va aprovar la modificació del reglament general de la federació per tal de sancionar els clubs que no compleixin amb les seves obligacions amb els jugadors i la CASS. Si en un principi podrà haver una moratòria, també es podria sancionar amb el descens, els equips que no cumpleixin amb les seves obligacions.

El president de la FAF, Fèlix Àlvarez durant la seva compareixença va reconèixer que “el nou estadi de la Federació a Encamp es començarà a construir a partir del setembre i tindrà un pressupost que anirà entre els 6,5 i els 7 milions d’euros. 

La mateixa Assamblea va aprovar que la Lliga Multisegur es disputi a tres voltes, la lliga regular + Play Off( a 2 voltes). Això farà que la màxima competició del futbol andorra tingui un total de 27 partits.De la mateixa manera, s’aprova que la lliga comenci el 19 de setembre i finalitzi el 15 de maig. El sorteig de la competició es farà el 6 juliol i el de la Supercopa, el 12 setembre.

L’òrgan de Govern de la federació de futbol també va aprovar la modificació de format de la Copa Constitució. D’aquesta manera la disputaran vuit equips de la Lliga Multisegur i sis de la Lliga Unida (fins ara eren quatre). En la mateixa modificació, desapareixen els caps de sèrie i es portarà a terme sorteig lliure. El sorteig es farà al finalitzar la primera volta de la Lliga.

Moment de l’Asselblea General de la FAF. Foto: FAF.

Deixa un comentari

Previous post Vinyes-Mercader al Ral·li d’Osona
Next post Dimé no seguirà en el Morabanc Andorra