La FAF renova amb Macron

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha presentat aquest dilluns al matí en un carrer cèntric d’Andorra la Vella les noves equipacions oficials de la marca Macron que vestiran les seleccions d’Andorra de totes les seccions esportives i categories oficials durant els pròxims dos anys. Marina Fernàndez i Iria Domínguez de la secció de futbol femení; Josep Antoni Gomes, Márcio Vieira i Albert Alavedra de la secció de futbol masculí; i Èric Mesquita i Aaron Guirao de la de futbol sala han estat els models ocasionals de les noves equipacions. El color vermell predominarà a les mitges, els pantalons i la samarreta de la primera equipació. La segona serà blava i la tercera recupera el groc, que substitueix la blanca a la darrera fase de classificació per a l’Eurocopa del 2020. Els porters vestiran de blau, groc i verd.

Així, el combinat absolut lluirà fins el 2022 la marca de roba esportiva italiana, als partits de la pròxima fase de la UEFA Nations League i la fase de classificació per al Mundial del 2022.

Durant l’acte de presentació de les equipacions Macron, la Federació Andorrana de Futbol ha volgut rendir tribut al personal del Servei Andorrà d’Assistència Sanitària (SAAS) i de la Creu Roja mitjançant un passadís humà a mode d’homenatge a representants d’aquests dos col·lectius sanitaris per la seva incansable tasca durant la complicada situació viscuda els darrers mesos a causa de la Covid-19.

El president de la FAF, Fèlix Álvarez, ha manifestat: “SAAS i Creu Roja són algunes de les entitats a les quals hem d’estar agraïts per tot el que han fet durant la crisi sanitària, posant en risc la seva salut. Aquest era el moment perfecte per dedicar un reconeixement a aquests col·lectius que tant ha fet per la població d’Andorra en moments de necessitat”.

El màxim mandatari de l’entitat que regeix el futbol andorrà també ha volgut agrair l’esforç i la confiança amb Macron per continuar junts durant dos anys més: “Totes tres equipacions ens agraden molt per la seva comoditat i perquè es combinen els tres colors que conformen la bandera d’Andorra. Esperem que ens donin alegries a les pròximes competicions de seleccions que tenim i que afrontem amb la màxima il·lusió”.

Deixa un comentari

Previous post Cardelús reprèn la competició a Jerez
Next post Nahuel Carabaña record d’Andorra absolut dels 3000 obstacles