La FAF vol omplir l’Estadi Nacional

La Selecció Absoluta té marcat en vermell el partit del proper 2 de setembre contra San Marino, a les 20:45 hores, al qual es permetrà l’entrada als aficionats. Amb l’objectiu de crear un ambient de gala a l’Estadi Nacional, la Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha creat una sèrie d’accions prèvies perquè el combinat nacional pugui gaudir del suport del seu públic en un partit al qual la comunió entre els jugadors i el públic pot ser un element diferencial i l’objectiu de la FAF de cara al quart partit dels European Qualifiers és omplir al màxim les graderies per viure una autèntica festa del futbol.

Sota el lema Tu també jugues, tu també guanyes. Estàs convocat!, tothom qui vulgui podrà posar a prova les seves habilitats i també aconseguir entrades per veure l’Andorra-San Marino des de la grada. La FAF ha col·locat una porteria a la Plaça del Poble d’Andorra des d’avui fins un parell d’hores abans del partit amb forats de diferents colors i mides als quals el repte serà marcar gol. En funció de la dificultat del forat, els participants podran aconseguir altres premis com bufandes, aplaudidors i manyoples inflables per donar color a les graderies el dia del partit, com també podran guanyar entrades per als partits d’octubre i novembre contra Anglaterra i Polònia, respectivament.

La Federació també ha volgut tenir un detall amb els treballadors de les entitats que han estat lluitant a primera línia contra la crisi sanitària provocada pel coronavirus. Bombers, Protecció Civil, Cos de Policia, sanitaris, Creu Roja i altres voluntaris de la societat andorrana tindran a disposició un seient a l’Estadi Nacional.

El president de la FAF, Fèlix Álvarez, s’ha mostrat molt il·lusionat amb aquesta iniciativa: “Es tracta d’un partit especial. Per primera vegada, el rival d’Andorra no és el favorit per guanyar sinó que té un potencial similar al nostre. L’oportunitat que tenim davant és única i per això volem fer una crida a la ciutadania perquè vingui a l’Estadi Nacional a recolzar la Selecció de futbol, a gaudir i a ser el jugador número 12”.

Respecte als actes previs, Álvarez ha destacat: “Ens hauria agradat fer més coses però la pandèmia ens ha limitat. Tot i així, seguim treballant pel futbol i per la societat i hem posat una porteria en ple centre de la capital perquè tothom, des dels avis als més petits, dones i homes indistintament, podran passar una bona estona practicant futbol i espero que tots els participants marquin i dijous no ens fallin i vinguin a animar al camp, que ho necessitem”.

Deixa un comentari

Previous post Fins dimecres al vespre hi ha temps per apuntar-se a La Sportiva Andorra Trail
Next post El Ral.li d’Andorra cobreix les 80 places previstes