La FAN ha organitzat una estada de natació artística amb Mònica Boneu

L’entrenadora de natació artística Mònica Boneu ha estat portant a terme durant tota la setmana de vacances escolars, una estada de tecnificació a un grup de diferents nedadores de  natació artística d’Andorra. La que actualment és la directora tècnica de Sincrogestió ha estat treballant conjuntament amb la responsable de natació artística de la FAN, Natàlia Meca i de l’entrenadora del Sincro Sant Julià, Marta Morera.

A l’estada que estava formada entre vuit i dotze nedadores han portat a terme un estricte treball de tècnica de figures, com també dansa i impressió artística, aspectes molt importants per les rutines. També, les nedadores han rebut coneixements sobre com desenvolupar un correcte control postural, part important en els exercicis de figures com de rutines. El treball s’ha desenvolupat tan en sec (en el CTO) com a l’aigua (en el CEO).

Durant la setmana, els participants a l’estada han rebut la visita el president del la FAN Joan Clotet que ha volgut agraït la participació de la Mònica Boneu en aquest estada a més d’adquirir el compromís per “seguir treballant en la formació de nedadores i tècniques de la natació artística amb l’objectiu de fer créixer el nombre de participants”.

 

Foto: FAN.

Deixa un comentari

Previous post Els partits del Morabanc contra Mònaco i Guipúzcoa ajornats
Next post Èxit de la concentració de Tots Sants de l’equip nacional de judo