La FAN presenta quatre candidatures a les beques de Solidaritat Olímpica

La Federació Andorrana de Natació, mitjançant la seva comissió tècnica ha presentat aquest passat dimecres, en format digital i a la vegada en format físic, les candidatures de quatre nedadors (amb les seves respectives documentacions) per aspirar a rebre les Beques de Solidaritat Olímpica que ofereix el COI i que fa un primer sedàs el COA.

Vist que l’argument perquè cap nedador pogués representar a Andorra en els passats JJOO de Tokyo 2020 era no haver estat triat dintre dels esportistes que rebien l’esmentada
beca, aquest cop la FAN, mitjançant aquesta petició, fa un pas més perquè la natació andorrana pugui estar representada en els propers Jocs, a París 2024.

La FAN ha presentat la documentació per què aspirin a la beca els següents nedadors d’èlit: Bernat Lomero, Tomàs Lomero, Patrick Pelegrina i Nàdia Tudó.

Aquesta documentació ha de ser estudiada pel COA abans d’enviar-la a Solidaritat Olímpica qui serà el que decidirà els esportistes que rebin l’esmentada beca vàlida pel període 2021- 2024.

En aquest sentit, Joan Clotet president de la FAN ha expressat que “la natació andorrana està en plena evolució, i ho certifica que presentem quatre propostes per rebre la beca de Solidaritat Olímpica”. Clotet espera que “el COA faci un anàlisi acurat de les candidatures i expressa el seu convenciment de que algun dels atletes presentats podrà obtenir aquesta ajuda, que permetria preparar-se amb més opcions de cara a la classificació pels propers JJOO de París”.

El president de la Federació Andorrana de Natació, Joan Clotet. Foto: FAN.

Deixa un comentari

Previous post Muratet i Galera, representants andorranes al Mallorca Chess Woman 2021
Next post Ilde Lima passa per quiròfan amb èxit