La Fandjudo va participar en el Català absolut

El passat dissabte 8 d’octubre la Fandjudo va participar en el Campionat de Catalunya absolut, classificatori per la fase sector del campionat d’Espanya. Els resultats més destacats van ser les plates del Marc Reig -73kg i el Joël Rossell -81kg guanyant totes les fases prèvies amb molta autoritat i només perdent el combat final.

Per la seva banda el David Pellicer -60kg va poder guanyar el primer enfrontament, però després no va poder continuar avançant a la competició, igual que el Pere Armenta -60kg que es va quedar a la fase de repesca. La Lia Povedano -63kg finalment no va poder competir per precaució amb molèsties físiques.

Els representants del Principat a les Llars Mundet. Foto: Fandjudo.