La FAP confirma a Miquel Umbert com a seleccionador andorrà absolut d’hoquei patins

La Federació Andorrana de Patinatge ha comunicat aquest dilluns al matí la confirmació que Miquel Umbert serà el nou seleccionador absolut d’hoquei patinas en substitució de Climent Padrós.

A continuació s’adjunta el comunicat íntegre:

 

LA FAP CONFIRMA A MIQUEL UMBERT COM A SELECCIONADOR NACIONAL ANDORRÀ

Andorra la Vella, 1 de febrer de 2021.- Havent escoltat, dies enrere a una representació dels jugadors seleccionables d’hoquei patins i coneguts els neguits que tenien els jugadors respecte a la possible incorporació de l’entrenador català Miquel Umbert com a seleccionador absolut, la Junta Directiva de la Federació Andorrana de Patinatge ha cregut oportú confirmar-lo com a seleccionador.

En la reunió celebrada el passat 17 de gener, els jugadors varen demanar la possibilitat de facilitar a la mateixa junta directiva un llistat de possibles candidats a la banqueta de la selecció absoluta. Un cop lliurada la llista, la Junta Directiva ha estudiat individualment cada un dels CV, arribant a la conclusió que qui millor encaixa per dirigir la selecció continua sent Miquel Umbert, tècnic escollit des del principi per la Junta directiva de la federació. Des de la FAP es vol agrair a tots els candidats la seva predisposició per ajudar a l’hoquei patins andorrà.

D’aquesta manera, des de la comissió tècnica d’hoquei patins es confeccionarà, ben aviat, la planificació adequada per disputar del 23 al 30 d’agost, el Campionat d’Europa que es realitzarà a Itàlia. Des de la FAP es vol que els equips nacionals els formin els millors jugadors del país i és per aquest motiu que convida a tots els seleccionables a treballar per engrandir el hoquei patins andorrà.

La Junta Directiva que encapçala Víctor Buen vol mostrar la seva gratitud a Climent Padrós per la tasca portada a terme fins al moment i lamenta que una filtració a les xarxes socials hagi comportat tot l’enrenou, quan la intenció de la FAP era comunicar-ho personalment, com el president Víctor Buen li va transmetre en el seu dia.

Amb aquest comunicat, la Junta Directiva de la Federació Andorrana de Patinatge vol tancar l’afer de la selecció nacional absoluta masculina, reiterant a tots els jugadors seleccionables que tenen la porta oberta i desitjant a Miquel Umbert els millors èxits al capdavant de la selecció.

 

Miquel Umbert, rebent la Medalla de l'Esport de les comarques gironines, el reconeixement de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya a Girona, per la seva dilatada carrera esportiva.
Miquel Umbert, rebent la Medalla de l’Esport de les comarques gironines, el reconeixement de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a Girona, per la seva dilatada carrera esportiva. Foto: Cristobal Sánchez (regidor Ajuntament de Girona), Miquel Umbert i Gerard Figueras (Secretari General de l’Esport i l’activitat física de la Generalitat de Catalunya).

 

Deixa un comentari

Previous post Maeva Estevez es queda a quarts a la segona Copa d’Europa d’Isola 2000
Next post Nahuel Carabaña, campió de Catalunya de 3000m