La FAR nega contactes ni amb el FC Andorra ni amb el Govern

El president de la Federació de rugbi, Jean-Marc Flaux ha parlat, després de les eleccions, tal i com va indicar (per no influenciar en els comicis). Es mostra sorprés perquè, segons ells, tot el que sap de l’ús de l’Estadi Nacional a partir de l’1 de juliol del 2024 ho sap per la premsa. “Jo a nivell personal i a nivell de la federació andorrana que represento, puc dir que en cap moment s’han posat en contacte amb nosaltres”.

Flaux a més, ha obert un nou front que desperta dubtes sobre la continuitat del rugbi al país. “A Encamp, les entitats esportives del país demanen més hores d’ús de Prada de Moles. Ens podem trobar que el VPC no tingui camp per entrenar i jugar la temporada vinent” En aquest sentit, el mandatari del rugbi indica que “nosaltres l’1 de juliol anirem a l’Estadi Nacional que és el que s’havia acordat”.

La FAR ha mostrat la bona predisposició a trobar una solució. Flaux ho te clar: “fa dos any que ho hem demostrat i continuem pensant el mateix, però necessitem un camp”

El president ha mostrat l’enuig per no haver aprofitat la presència de la Copa del Món de França tant a prop: “teníem quatre seleccions que volien preparar el mundial a Andorra, però hem hagut de dir que no per falta de camp” Flaux va sentenciar: “és molt trist”.

Andorra es pot trobar que no tingui instal.lacions per entrenar i jugar els propers compromisos internacionals tant de rugbi 15 com de Seven’s.

Hores d’ara, tot està penjat a l’aire.

 

 

 

Deixa un comentari

Previous post Total Energy lliura regals de la Copa del Món de rugby
Next post Derrota del MoraBanc 77-98 contra el GranCa