La Federació Andorrana de Ciclisme presenta l’equip oficial per la temporada 2022

L’equip oficial que formarà part de la Federació Andorrana de Ciclisme aquesta temporada 2022 s’ha presentat aquest dilluns a la tarda en el restaurant Commençal Spot i ha comptat amb la intervenció del Sr. Justo Ruiz, secretari d’Estat d’Esports, l’Hble. Sr. Kevin Poulet, Conseller d’Educació, Joventut i Esports, el Sr. Josep Marticella, director general de Vallnord – Pal Arinsal, el Sr. Gerard Riart, President de la FAC i el Sr. Ivan Vila, Director tècnic de la FAC.

Durant l’acte, Ivan Vila, director tècnic de la FAC, ha presentat 15 corredors de tres diferents modalitats. En descens, Arnau Graslaub i Alex Iscla seran els representants d’aquesta. Pel que fa al Cross Country, 8 corredors participaran en diferents curses durant la temporada. S’ha presentat a César Da Cunya, Roger Turné, Adrià Regada, Nuno Gomes, Stefan Ansion, Kilian Folguera, Xavi Jové i Bernat Saspluga. Finalment, en la modalitat de carretera, comptaran amb la presència femenina de Magalí Salomon i 4 corredors masculins: Gerard Mora, Marc Saura, Sergi Casabella i Oscar Cabanas. Ha destacat que alguns d’aquests corredors també participaran a la Copa del Món de BTT de Vallnord Pal Arinsal, un dels objectius de la temporada. Però ha aprofitat també per destacar altres objectius com el Campionat d’Andorra d’Enduro i la Copa Catalana Internacional.

Durant la presentació, Kevin Poulet ha “agraït la confiança de la FAC per l’organització de la presentació a la parròquia” amb la qual comparteixen la mateixa filosofia. De la mateixa forma, Josep Marticella ha volgut animar i motivar a tots els corredors per aquesta temporada. Vallnord – Pal Arinsal acull sempre cada any un gran nombre d’esdeveniments i la temporada iniciarà amb la Maxiavalanche però acollirà altres competicions durant la temporada. Per la seva banda, Gerard Riart, el president de la FAC, a més d’agrair tot el suport de Govern, de l’estació i de la Massana, ha volgut remarcar els objectius de la temporada, principalment la Copa del Món a Vallnord – Pal Arinsal, on alguns dels corredors podran participar. Així mateix, els Campionats Mundials de 2024 ajudarà a completar l’equip, “sense oblidar-nos dels jocs dels petits estats l’any 2025”. Com a novetat, aquesta temporada, Andorra té un campió d’Espanya de descens en categoria cadet i esperen poder aconseguir entrar a les finals de les Copes del Món aquesta temporada. Finalment, l’acte l’ha tancat el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruíz, on s’ha mostrat molt satisfet amb l’equip presentat on ha destacat que “l’esportista ha d’estar al centre i ser el protagonista de totes les accions”. Ruiz ha volgut explicar que amb l’objectiu  Horitzó 23, es podran executar molts projectes enfocats al 100% a la formació de l’esportista.

Presentació oficial dels equips de les diferents disciplines de la FAC (Federació Andorrana de ciclisme)

Deixa un comentari

Previous post Ona Betrian es classifica per a la Final A del Regional Individual de França
Next post ANDBUS, transport oficial del VPC i la FAR