La FINA acaba el curs de nivell 2 d’entrenador de natació a Andorra

Aquest dijous ha finalitzat a Andorra, el curs de nivell 2 d’entrenador de natació que s’ha portat a terme a Ordino organitzat per la FINA amb la col·laboració de la FAN i amb un total d’una desena de participants. El curs ha tingut dues parts ben diferenciades, una ON LINE i una altra presencial que s’ha portat a terme en el Centre Esportiu d’Ordino.

Tant la jornada inaugural com la cloenda, les ha presidit Joan Clotet, president de la FAN que ha volgut destacar “la importància de la formació tant pels futurs entrenadors com els que ja exerceixen”. Clotet també ha indicat que “volem seguir formant als nedadors que vulguin perquè ells han de ser els entrenadors del futur i que millor que els que han defensat o defensen els nostres colors per després aportar els seus coneixements i experiències als que vindran”.

En aquest sentit, la FAN es reunirà aviat amb els responsables de formació de la FINA per veure “si podem fer el nivell 3 (titulació màxima d’àmbit internacional) a Andorra” segons ha indicat el propi Clotet.

Foto: FAN

Deixa un comentari

Previous post La jornada 10 de la Lliga Multisegur es disputarà el proper 19 de desembre
Next post Maeva Estevez confirma la 16ª posició en la Copa del Món de Montafon

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint