La gran triomfadora: Andorra

Quina setmana hem pogut viure. Les pistes Àliga i Avet han tornat a tenir els millors especialistes del planeta, del circ de l’equí alpí, entre ells Joan Verdú. Al costat d’ells, un munt de gent que ha fet possible que absolutament tothom hagi parlat meravelles dels traçats andorrans.

Hem vist com Marco OdermattMikaela ShiffrinLucas BraathenKristoffersen han gaudit del treball fet durant tant de temps pels equips de Grandvalira. I dic els equips, perquè cal valorar la feina feta pels equips de pista, però també els equips d’allotjament, els equips de premsa, els equips de l’hospitality, els de seguretat, els de manteniment, els de marcatge….. quina gran feina.

Andorra ha tornat a demostrar que està preparada per organitzar esdeveniments de primer nivell mundial. El debut a les finals del 2019 van servir per agafar experiència i fer que, aquest 2023, l’esdeveniment pugés un o dos esglaons més, dintre de la qualitat que ja varen tenir els primers.

No s’ha sentit cap declaració negativa d’aquestes finals. Esquiadors, entrenadors, seguidors han lloat la capacitat de treball, amb condicions poc favorables, per fer que els esportistes poguessin donar el seu màxim amb les millors condicions.

Odermatt, Goccia, Lut, ShiffrinBraathen han estat una part dels guanyadors d’aquesta setmana, però sense cap mena de dubte, la gran triomfadora, ha estat Andorra.

Enhorabona a totes les persones que ho han fet possible que no han estat poques.

Orgull de país!!

Deixa un comentari

Previous post Paula González es classifica per la Final de la lliga espanyola
Next post Oriol Martinez tercer classificat al Estatal espanyol