La jornada 3 té com a protagonistes, els empats

INTER ESCALDES 1 – UE SANT JULIÀ 1 | Fitxa | Fotos |

Repartiment de punts en el primer partit de la jornada 3, entre dos dels equips cridats a repetir competició europea el pròxim estiu.

Els lauredians van ser millors durant la primera hora de joc. Amb tot, es va avançar l’Inter al minut 20, fruit d’una centrada per l’esquerra d’Aridai que el central Alarcón, en l’intent de refusar al primer pal on entrava també Sascha Andreu, es va fer gol en pròpia meta.

Liderat per Almeida, l’equip que dirigeix Albert Gómez va disposar de diverses ocasions per aconseguir la igualada. Una falta directa de Pedro Santos que va refusar Adri, un eslàlom d’Almeida que defineix desviat, un pal de Bekamenga en el mà a mà amb el meta de l’Inter i en l’última acció abans del descans, Almeida va protagonitzar un nou eslàlom amb xut final a l’escaire, al primer pal.

El mateix guió va seguir la segona part, amb el Sant Julià buscant el segon gol, fins que Ferré va veure la segona groga al minut 62 i va deixar el seu equip en inferioritat.

L’Inter va passar a dominar, però gairebé no va arribar amb perill a l’àrea d’Àlex Ruiz i el marcador no es va moure: 1-1 final.

ENGORDANY 1 – PENYA ENCARNADA 0 | Fitxa |

L’Engordany ha estrenat el seu caseller de punts de la millor manera: amb un triomf davant el recent ascendit Penya Encarnada, que havia empatat en els dos primers partits.

Després d’una primera part amb comptades ocasions, l’Engordany va posar una marxa més a la segona i va començar a donar feina a Basterrechea. Bernat, molt actiu en tasques ofensives va tenir dues ocasions al primer quart d’hora. La primera, ben resolta per la defensa del Penya i la segona li va sortir desviada. Després va ser Jordi Rubio, amb un xut potent que també va sortir fora.

Marc Pujol no va controlar tot sol dins làrea petitat quan ho tenia tot a favor per marcar al minut 68.

I al 84 va arribar el penal de Rojas a Palomino que va materialitzar des dels onze metres Marc Pujol. Era el primer gol de l’Engordany aquesta temporada, trencant una ratxa de 266 minuts sense marcar.

Al 87, Xavi Vieira va veure la segona groga però l’equip de Richard Imbernón no va saber aprofitar-ho. Primera derrota del Penya Encarnada.

UE SANTA COLOMA 0 – ORDINO 0 | Fitxa |

Duel d’equips amb necessitat de punts al Centre d’Entrenament de la FAF. UE Santa Coloma i FC Ordino afrontaven el duel com a dos últims classificats.

L’única ocasió de la primera meitat va ser per la UE Santa Coloma. Centrada de De Pablos per banda esquerra buscant el cap de Faysal. El davanter es llençava en planxa per connectar la remada, però sortia desviada.

A la segona meitat, i amb el primer canvi pels colomencs superat el minut 50, arribava la primera intervenció de Gavim. El davanter tocava la pilota en una assistència en profunditat, però, l’enviava al pal. Una acció que resultava ser invalidada per fora de joc del brasiler.

Abans de l’hora de joc, ocasió clara per l’Ordino. Centrada des de la banda esquerra de Tizón, que buscava el cap de Corominas. El davanter català connectava amb la pilota, buscava l’escaire i a punt estava de trobar la porteria.

Al minut 74, però, les més clares per a la UE. Primer, amb una rematada a la mitja volta des de l’interior de l’àreade Gavim,  que Ferreiro tapava d’una manera providencial. La jugada continuava amb una tisora del propi 11 de la UE, que s’estavellava al pal.

Faltaven 10 minuts, i ho continuava provant la UE. Ara era el torn d’Almeida, que des de la frontal provava un xut sec que no trobava porteria per molt poc.

L’última del partit, per l’Ordino. Es van afegir 10 minuts per lesió del porter Ferreiro. Durant el temps extra, cavalcada de Corominas que acaba assistint per Michelod. Xut creuat que a punt està d’entrar en l’última acció d’un partit que va acabar amb empat sense gols.

FC SANTA COLOMA 1 – ATLÈTIC ESCALDES 1 | Fitxa |

L’últim duel de la jornada que havia de definir el líder de la Lliga Multisegur va arribar a la pausa sense gols després d’una primera part física, a un alt ritme, en el qual els dos equips es van disputar la possessió però es van preocupar més de defensar que d’atacar.

La segona part, per contra, va ser més oberta. Va començar amb una cessió de Victor Pérez que a punt va estar de sorprendre amb una vaselina el seu company de porteria Victor López.

Els colomencs tenien el seu rival tancat al mig del camp i quan disposaven d’un córner, va arribar el gol… de l’Atlètic. Pilota penjada, refús, la pilota va a parar a peus de Maffeo, que de primeres assisteix a Bolívar, aquest guanya l’esquena a Miguel López i se’n va sol a encara Adrià Collet per batre’l per sota de les cames. Contra de tiralínies i 1-0 al minut 52.

Els de Dmitry Cherishev, però, no es van enfonsar, van seguir pressionant, intentant viure en camp contrari i després d’un rebuig defensiu, Toribio, amb l’interior, va engaltar la pilota de primeres per batre Víctor López amb un xut ajustat al pal.

El partit estava obert, amb anades i vingudes, però cap dels dos equips va saber arribar a l’àrea rival amb claredat. Repartiment de punts novament en una jornada amb 3 empats i el triomf de l’Engordany sobre el Penya.

Marc Pujol, de la UE Engordany. Foto: XM/FAF.