La jugadora Marta Martínez debuta en el Campionat de Catalunya U8

La jugadora del GEVA-CEA Marta Martínez ha debutat aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya sub8, que s’ha disputat entre el 9 i l’11 d’abril a l’hotel Palas Pineda, situat a Vila-Seca (Tarragona).

Martínez, que era la primera vegada que competia, ha aconseguit uns meritoris 2,5 punts de 8 possibles, tots ells per taules, i ha finalitzat la 60a de la classificació.

D’altra banda, el seu germà i actual campió juvenil d’escacs d’Andorra, Marc Martínez (1952 FIDE), segueix disputant el Campionat de Catalunya sub18 que se celebra del 9 al 14 d’abril a la mateixa localització.

Marc Martínez es troba actualment dins de les 10 primeres places dels classificació, amb 4 punts de 6 -encara queden per disputar 3 rondes més- després de guanyar a Cèsar Cervera (1509 FIDE), Jordi Olcina (1780 FIDE), Armand López (1833 FIDE) i Josep Navajas (1896 FIDE) i perdre contra el Mestre FIDE Carles Martín (2228 FIDE) i el número 2 de la classificació inicial, Edgar Roca (2247 FIDE).

Tota la informació sobre el torneig i els resultats de cada ronda de les diferents categories ho podeu trobar a Chess-Results.com.

Deixa un comentari

Previous post Campionats de França U16 amb Maià Font, Salva Cornella, Marc Delgado i Lia Escabrós
Next post L’Andorra Club Gel competeix a nivell internacional en dues competicions de prestigi