Aquest dijous al vespre s’ha portat a terme a l’Art Hotel d’Andorra la Vella, l’Assemblea General Ordinària de la Federació Andorrana de Futbol. En ella, s’ha aprovat que la temporada 2022-23, la Lliga Multisegur es disputi a quatre voltes, sense play-off. A més, es farà sorteig per cadascuna de les quatre voltes per determinar calendari dels enfrontaments.

També s’ha aprovat que a partir de la temporada  2023-24, la màxima categoria del futbol passarà a tenir 10 equips. D’aquesta manera, la temporada que comença tindrà modificacions pel que fa als descensos de la màxima categoria i els ascensos de la Lliga Unida.

Amb el que s’ha aprovat per l’Assemblea, els ascenso i descensos queden:

La temporada 2022-23 baixarà el darrer classificat de la Lliga Multisegur i el penúltim promocionarà amb el quart classificat de la Lliga Unida (eliminatòria a anada i tornada). D’aquesta manera, els tres primers classificats de la Lliga Unida pujaran a la Lliga Multisegur de manera directa.

A partir de la temporada 2024-25, segons s’ha aprovat, es tornarà a mantenir un ascens i un descens directes, a més de la promoció entre penúltim de la Lliga Multisegur i Sotscampió de la Lliga Unida.

Moment de l’Assemblea presidida per Fèlix Àlvarez. Foto: XM / FAF.

Deixa un comentari

Previous post L’absoluta femenina cau davant Malta 76-41
Next post Un triple de Tevin Falzon sobre la botzina deixa a Andorra sense el primer lloc del grup