La Lliga Nacional d’Hoquei Gel passa a tenir 8 equips

La Lliga Nacional d’Hoquei Gel veurà modificat els equips en respecte a l’edició de la temporada 2020-21 com també el sistema de competició. Dels cinc equips que formaven part de la competició es passarà a vuit. Aquesta és la gran novetat de la temporada d’hoquei gel que ja ha començat a Canillo, amb els pertinents entrenaments previs a la competició. L’altra novetat serà la procedència dels equips, ja que des de l’Andorra Hoquei Club s’ha volgut “obrir la competició perquè sigui transfronterera”. Les jugadores femenines del Principat continuaran forman part dels equips amb el nois, ja que no han pogut formar un equip amb les suficients integrants per poder competir oficialment.

D’aquesta manera la temporada 2021-22 dels vuit equips que formaran la Lliga Nacional, tres seran del Principat, tres seran de Barcelona, un serà de França i un altre de Puigcerdà. D’aquesta manera, a banda dels tres equips andorrans jugaran el RangersSpartansFontromeuStickcansat i l’Ice Barna. La distribució de la competició serà d’una jornada al més que començarà el mes d’octubre.

Ara només cal que comenci a córrer la pastilla sobre la pista de gel de Canillo, que tot s’ha de dir, encara no compleix la normativa internacional per acollir partits de seleccions nacionals, ja que només hi ha metacrilat en la zona de la taula d’anotacions i marcador quan hauria d’estar tota la pista envoltada d’ell.

 

Deixa un comentari

Previous post Bon estiu per Grandvalira
Next post Aumenta l’interés pel rugbi femení