No és normal que amb el tram de temporada que s’està, el Morabanc Andorra hagi tingut tots els imprevistos possibles i per haver disfressat de lesions. I és que cal fer un repàs: al conegut de Diagne, se li va afegir després de la Lliga Catalana Sy, després Paulí, PalssonTy, deixant de banda totes aquelles petites molèsties que arrosseguen els jugadors. Ara, quan recuperat Sy, recaigut a l’esquena Diagne, la baixa sense temps determinat de Ty cal afegir-los dues més: Senglin (per un mes) i Dimé (per un mes i mig). Una veritable creuada que haurà de fer Ibón Navarro, en aquest darrer tram de la marató de partits que els del Principat han de jugar en el desembre.

En un tram de lliga on t’estàs jugant la classificació per la Copa, i on els rivals (mai fàcils) eren més assequibles i encara amb possibilitats de classificar-se pel Top16 de l’EuroCup, aquestes baixes fan debilitar molt a una plantilla que podia plantar cara a qualsevol equip.

L’aparició de la Covid19 a la plantilla andorrana i l’obligada aturada de dotze dies molt tindrà de culpa per aquests fets, però sembla més una malastrugança que una altra cosa. I dimecres a jugar davant el Lietka a Lituania…..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous post El líder, l’Inter Escaldes es deixa dos punts davant la UE Santa Coloma
Next post Pas de la Casa, inici del Trofeu Andros 2021