La Massana ja prepara els Esports d’Estiu

El Comú de la Massana ha dissenyat una àmplia oferta d’estiu per a infants de la parròquia. S’ofereixen les mateixes places que en anys anteriors, unes 120 cada setmana, i l’organització dels grups es planificarà en base a les directrius que fixi el Govern, tant pel que fa a les ràtios de monitor per nen com pel que fa les normes de convivència i altres mesures de seguretat sanitària.

“Després de tants mesos a casa, entenem que els nens necessiten divertir-se i realitzar el màxim d’activitats a l’aire lliure”, afirma el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet, que remarca que “vam posar en marxa l’operatiu, amb la contractació de monitors i la planificació de les activitats, encara que no sabíem com s’haurien de portar a terme, perquè enteníem que les famílies tindrien la necessitat de tenir aquest servei durant l’estiu”.

Les inscripcions s’obriran l’11 de juny i es faran de forma esgraonada. Els dos primers dies seran per fer les inscripcions a les setmanes temàtiques mentre que del 15 al 19 de juny es faran les inscripcions per als Esports d’Estiu, cada dia per a un grup d’edat.

Els Esports d’Estiu es portaran a terme des del 2 de juliol fins el 7 de setembre i, com sempre, combinaran diferents disciplines a l’aire lliure, excursions, jocs i una amplia oferta d’activitats de lleure.

Les Setmanes Temàtiques presenten novetats ja que cada temporada es renoven en base als gustos dels infants. Enguany s’amplien fins a deu. Continuen les setmanes de natura, de bicicleta, Màster Xef (cuina), Rock School (bateria, baix, guitarra i cant), Shakespeare week (teatre en anglès) i Step up la Massana (ball i cant). Com a novetats esportives, hi haurà atletisme, bàsquet i vòlei. Finalment, també hi haurà una setmana de costura per als que vulguin aprofitar l’estiu per aprendre a cosir.

Les activitats estan obertes a tots els infants de la Massana. Les famílies que tinguin alguna dificultat econòmica disposen d’ajuts socials ja que l’objectiu és que cap nen es quedi sense vacances.

Deixa un comentari

Previous post Diagne no jugarà a València
Next post S’acosta el final de la lliga de futbol