La mig fondista espanyola Lídia Campo, entrena a Andorra

La mig fondista espanyola Lídia Campo se l’ha pogut veure fent sèries a l’Estadi Comunal d’Andorra la Vella. La burgalesa del Playas de Castellón ha estat arropada per Pol Moya que l’ha donat els consells sobre la pista andorrana, única al país, però que pel seu mal estat, dificulta cada vegada més els entrenaments dels esportistes professionals i també als amateurs.

Campo ha competit aquest 2020 en dues proves a l’aire lliure, les dues a Castelló. Al juliol va participar, a la prova de 1.500m, de la I Reunió Nacional “Comunitat de l’esport” aturant el crono en un correcte 4:17:32. La setmana passada, va participar en el VII Trofeu Diputació de Castelló, a la prova de 5.000m, on va aturar el crono en un 16:16:45. Uns bons temps, en el que han estat les dues úniques proves que ha pogut participar de la temporada d’aire lliure. Abans de la pandèmia, com la majoria de fondistes, Campo va prendre part en el calendari de cros.

Cal recordar que una de les reivindicacions tant de la Federació Andorrana d’Atletisme com dels clubs és el mal estat del “tartà” andorrà que en certes part de la corda fins i tot pot posar en perill l’estat físic dels atletes.

Tot i que des de les institucions públiques, adrecen als esportistes d’èlit a poder desplaçar-se al Centre de Tecnificació d’Ordino, pel que fa a l’atletisme, els esportistes que siguin mig fondistes o fondistes se’ls fa impossible entrenar en una recta de 60m, com és la que hi ha a Ordino.

Deixa un comentari

Previous post El Blue Carbon guanya la Marenostrum
Next post El Gimnàstica Egiba de Manresa fa una estada a Encamp