La Pal Skimo Femení recapta 4.200€

L’organització de la Pal Skimo Femení ha lliurat a AUTEA els fons recaptats en la passada edició de la cursa. Una edició que podem confirmar que ha estat la de la consolidació i que ha suposat un rècord de participació amb 311 persones inscrites. Recordem que la cursa es va celebrar el proppassat 8 de març a l’estació de Vallnord Pal Arinsal, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

En aquesta quarta edició la quantitat recaptada ha estat de 3.700€ , dels que s’ha decidit aportar 700€ al fons solidari del Govern d’Andorra per a pal·liar la situació de la COVID-19. Els 3.000€ restants s’han lliurat a la presidenta de l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra, Inés Martí.

Des d’AUTEA s’ha informat que els diners es destinaran al nou projecte “6 a 9” que està apunt d’engegar-se i que dona suport a casa, a dues famílies amb un infant d’entre sis i nou anys amb TEA. L’inici d’aquest projecte, previst per principis d’any, s’ha hagut de posposar degut a la crisi sanitària de la COVID-19, i compta amb el suport del Ministeri d’Afers Socials i es coordina amb l’Àrea de Salut Mental del SAAS. Un programa, ha explicat Martí, des de fa anys reclamat per les famílies de l’associació i que desenvolupa la intervenció especialitzada a casa, en l’entorn natural de l’infant. La neuropsicòloga Carolina Pastor lidera aquest projecte que compta amb la participació i suport d’una professional especialitzada en el trastorn de l’espectre de l’autisme.

Des de l’organització i des d’AUTEA s’ha agraït molt especialment la col·laboració, el passat dia 8 de març, del restaurant Crêpes & Go situat al pla de la caubella de Vallnord Pal-Arinsal i regentat pel Javier Sacristán. Aquest establiment va fer una recaptació especial per AUTEA recollint l’import de tots els cafès que els clients es van prendre durant la jornada. El total recaptat ha estat 510,17€ que ha rebut íntegrament l’Associació. Així l’import total que s’ha donat a AUTEA ha estat de 3.510,17€.

Deixa un comentari

Previous post Edgar Montellà renova amb Financera
Next post Cardelús amb bones sensacions a Motorland