La piscina del CTEO i el projecte “Nedar és vida” les claus del creixement de la FAN

La Federació Andorrana de Natació està disposada a créixer. Per això ha confeccionat un pla de treball de cara a Andorra 2025 en el que s’ha de veure l’augment de llicències. Els quatre carrils de l’ampliació del Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino i el projecte “Nedar és vida” per portar la natació a les escoles són la clau perquè es porti a terme. D’altra banda, la natació artística busca també fer un pas endavant. L’entrada en el programa d’Andorra 2025 fa que el pla esportiu s’hagi accelerat. De moment 15 esportistes perdran part en les competicions catalanes amb l’objectiu de classificar-se pels campionats d’Espanya. La FAN busca que en el 2025 puguin aconseguir el nivell per competir en garanties a la competició que es farà al país.

El president de l’ens, Joan Clotet, ha fet públic que el president de la Federació Francesa i un dels dirigents més respectats de la natació europea visitarà Andorra i reprendrà la col·laboració que hi havia entre federacions. Cal recordar que anys enrere la Federació Francesa i l’Andorrana tenien acords de col·laboració que amb el temps es van anar perdent. Clotet els vol recuperar amb l’objectiu que els andorrans que practiquin natació i marxin a estudiar a França, puguin continuar entrenant amb garanties i bones condicions, entre altres coses.

En el 2024 finalitzarà el cicle olímpic, cosa que obliga les federacions a fer eleccions. Joan Clotet vol tornar a presentar-se per així tancar els projectes que encara no hagi pogut finalitzar.

Deixa un comentari

Previous post L’FC Andorra Genuine debutarà aquest cap de setmana a Tarragona
Next post Última prova de l’Enducross 2023 a Beixalís