La pista Avet s’ilumina

La mítica pista Avet del sector Soldeu de Grandvalira s’ha il·luminat aquest dimarts a la nit amb un espectacle nocturn adreçat a les famílies amb motiu de la candidatura dels Campionats del Món d’esquí alpí Andorra 2027. L’acció coincideix amb l’equador del període de promoció per donar a conèixer el projecte de l’esdeveniment esportiu més rellevant de la història d’Andorra. El joc de llums amb la pista de Copa del Món com a escenari ha volgut simbolitzar la campanya de comunicació “Ja és hora de tornar a encendre les estrelles”.

Un total de 150 participants, entre infants i adults, han estat els protagonistes de la baixada de llumetes que s’ha complementat amb una demostració d’esquí a càrrec del Demo Team de l’Escola d’Esquí i Snowboard de Grandvalira, una projecció de leds, una exhibició de bona part del parc de màquines trepitjaneu i un castell de focs. Des del peu de la plataforma de Soldeu, s’ha pogut observar el show que ha tingut lloc les pistes Avet, Bosc Fosc i Ós.

El procés de promoció de la candidatura continuarà amb noves accions a l’estació i a les escoles del país, coincidint amb el World Snow Day, el pròxim 16 de gener.

Deixa un comentari

Previous post El rosinc Xavi Bosma visita el Club Volei Andorra
Next post La continuïtat d’Albert Llovera en el Dakar 2022 està supeditada a poder arreglar el camió