La pluja complica el test de Xavi Cardelús a Portimao

Xavi Cardelús i la resta de pilots del Campionat del Món de Moto2 han fet aquest cap de setmana el primer test de pretemporada per preparar la competició que començarà el cap de setmana del 10 de Març a Qatar. Aquests primers entrenaments han tingut menys activitat de la prevista a causa de la pluja intermitent caiguda a la zona on està ubicat el circuit de Portimao.

Al llarg de la jornada d’ahir, el pilot de Fantic Racing i els seus rivals mundialistes van poder rodar a estones quan l’asfalt estava sec, però avui hi ha hagut algunes zones del circuit que han estat molles al llarg de tot el dia i no tenia sentit sortir a pista.

El balanç d’aquest primer test és de 34 voltes i uns registres que encara estan lluny dels temps aconseguits per l’andorrà en aquest circuit tenint en compte que tant ell com l’equip s’han centrat en acabar d’adaptar la moto a la seva posició de pilotatge i començar a buscar un base per començar la temporada al Campionat del Món. La seva volta ràpida aconseguida ahir va ser de 1’45.118.

Cardelús valora d’aquesta manera els dos dies de treball al circuit portuguès: “Ha estat una llàstima perquè la pluja ens ha acabat complicant aquest primer test de l’any i ni jo, ni els meus rivals al Campionat del Món de Moto2 hem pogut fer la major part de la feina que teníem prevista per aquests dos dies a Portimao. Tot i això, el meu equip i jo ens hem centrat a acabar d’adaptar la moto a la meva posició de pilotatge i aconseguir la ergonomia ideal per afrontar la temporada. Des d’aquest punt de vista, la feina si que ha estat profitosa. A pista he rodat a bon ritme malgrat no poder-ho fer tant com havíem previst  causa del mal temps, però les sensacions són bones.”.

Els pilots de Moto2 faran un segon i últim test de pretemporada la setmana que ve al circuit de Jerez, concretament del 28 de Febrer a l’1 de Març.

Deixa un comentari

Previous post Gina del Rio es proclama campiona d’Europa júnior
Next post Tercer lloc per Jessica Cruz a la primera etapa de l’ABR