La Purito amb un màxim de 1.800 participants

El proper 13 de setembre, una nova edició de la Purito es donarà cita amb sortida a la parròquia de Sant Julià de Lòria. Un total de tres distàncies tornaran a formar el programa de la ja, clàssica prova cicloturista que estarà marcada per les mesures de seguretat i sanitàries degut a la Covid-19. Tot i això, es limitaran les inscripcions a un total de 1.800.

S’ha convertit en una de les clàssiques del cicloturisme i ho és gràcies a l’esforç d’un Joaquim “Purito” Rodríguez que se sent com a casa, a Andorra. La prova cicloturista que porta el seu nom i que ell mateix organitza amb Angel Edo i Pepe Cuevas seguirà essent atractiva pels amants de la bicicleta, però amb restriccions. Les distàncies de 120km, 80km i 28km permetrà el gaudi de tots els inscrits.

Les mesures per la Covid-19 obligarà que la sortida es faci per calaixos. Els avituallaments passaran de cinc, que són els que es feien fins al moment, a tres a causa de les circumstàncies. La recollida de dorsals es faran duran dos dies per intentar no acumular molta gent.

 

Foto: Comú de Sant Julià de Lòria.

1 thought on “La Purito amb un màxim de 1.800 participants

Deixa un comentari

Previous post El Campus de la Federació de Rugby gratuït i ple de valors
Next post Juan Ramon Moreno, nou director de Grandvalira – Nevasa