La Purito es cancel·la

Joaquim “Purito” Rodríguez ha fet un comunicat mitjançant les xarxes social on ha anunciat que “lamentat-ho molt, es suspenia la Purito 2020”. L’exciclista ha explicat el motiu de la cancel·lació que no ha estat “les noves mesures decratades pel Govern on han passat a un màxim de 500 participants”. El propi Purito ha comentat que “no creia just triar qui podia participar a la prova i qui no, i per aquest motiu ha decidit suspendre la prova del 2020”.

Pel que fa al retorn dels diners dels inscrits, Rodríguez ha explicat que hi haurà dues vies. La primera, qui decideixi continuar amb la Purito 2020, rebrà a casa el wellcome pack, el mallot i entrarà a participar en diferents sortejos que s’organitzaran el dia que havia de fer-se la prova, a més d’un 20% per la prova del 2021. Si els inscrits volen rebre l’import íntegre que han pagat, el propi Purito ha assegurat que “no hi haurà problema ja que volsaltres sempre ens heu tractat molt bé i nosaltres us volem recompensar de la mateixa manera”.

La suspensió de la Purito 2020 fa que la decisió de l’organització de la Volta als Ports d’Andorra d’acotar la prova a 300 participants hagi estat encertada i d’aquesta manera certifica que des d’Andorra, també es poden fer les coses ben fetes, amb rigor i criteri.

 

Deixa un comentari

Previous post Cardelús no queda del tot satisfet dels classificatoris de Jerez
Next post Un positiu obliga a “tancar-se” al VPC masculí