La segona edició del Torneig interescolar d’escacs aplega 130 participants

Foto: SFGA

L’Escola Andorrana ha impulsat aquest dimecres el II Torneig interescolar d’escacs de segona ensenyança de Santa Coloma. Al llarg de tot el matí un total de 130 joves d’escoles del país, i també d’alguns centres de més enllà de les fronteres com el Joan Brudieu de la Seu d’Urgell, han participat en aquest esdeveniment.

La segona edició de la trobada permet donar seguiment a una iniciativa que l’any passat ja va tenir una gran acollida i èxit, que enguany ha superat el nombre d’inscrits. L’acte ha estat impulsat amb el suport i la participació de la Federació d’Escacs Valls d’Andorra i totes les escoles participants.

Jugar a escacs aporta grans beneficis en l’àmbit intel·lectual, desenvolupa el pensament creatiu i els alumnes aprenen a prendre decisions més precises i ràpides sota pressió que els permet, també, millorar en la seva capacitat en resoldre problemes.

Els guanyadors han estat Serni Ribera del Col·legi Janer, en segon lloc Aleix Guardia de l’Escola Andorrana de Santa Coloma i Jana De La Riva de l’Escola Andorrana d’Ordino en tercer lloc.

Pel que fa als premis per a les escoles amb més puntuació de tots els participants, han estat per l’Escola Andorrana de Santa Coloma amb 35,5 punts seguit del Col·legi Janer amb 34 punts i en tercer lloc l’Escola Andorrana d’Ordino amb 33 punts.

 

Deixa un comentari

Previous post Rebuda institucional a l’FC Pas de la Casa pel títol de la Lliga Unida
Next post Haute Route Pyrenees trenca totes les previsions i ja suma 400 participants

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint