La selecció absoluta de futbol sala derrota 5-1 a Estònia, en el primer amistós de la setmana

La Selecció Absoluta de futbol sala continua progressant i preparant-se per al pròxim Premundial, al qual jugaran a Suècia contra el combinat amfitrió, Albània i Àustria. Ahir, els de Talin Puyalto es van medir a Estònia en un amistós al Pavelló dels Serradells que es va saldar amb una clara victòria per 5-1.

A la primera part va poder passar de tot, amb diverses ocasions a les dues porteries. Curiosament, En la primera acció de perill, als 23 segons, Andorra va inaugurar el marcador mitjançant Marc Massana. Dedicatòria, per cert, al seu germà Jordi Massana, lesionat de gravetat fa 15 dies quan disputava un amistós amb el seu club, l’Eixample. En l’última acció abans del descans, a 6 segons per al final, Maksim Babjak va empatar per a Estònia. Enmig d’aquest 1-1, un partit físic, amb ritme i ocasions per als dos equips. La rèplica d’Estònia al gol inaugural d’Andorra va ser un xut al pal de Mikk Laas. Andorra va poder ampliar però ho va evitar el meta Nicolai Pulkinen, aturant els xuts de Rogerio da Silva al minut 9, i d’Omar Debboun i Arnau Rodriguez poc després. Estònia va tornar a xutar al pal superat el quart d’hora de joc, en l’avantsala del gol de l’empat.

Andorra va posar una marxa més a la segona part i va superar Estònia clarament. D’entrada, intercanvi de cops. Fins que al minut 24, el meta d’Estònia es va incorporar a l’atac com a últim jugador deixant la porteria al descobert, va provar un xut i el bloc defensiu de Josep Segura va acabar al fons de la xarxa. El 2-1 d’Andorra tocat el combinat visitant i els tricolors no va trigar en donar una altra estocada. Un minut més tard, al 25, Christian Regalo va marcar el 3-1. Als últims 10 minuts, amb Estònia intentant fer mal de manera insistent, Andorra va arrodonir el resultat amb un doblet d’Oriol Rodriguez als minuts 31 i 40.

Amb 24 hores de descans, dijous nou amistós contra el mateix rival, a la mateixa hora i al mateix lloc: Andorra-Estònia, 20 hores, Pavelló dels Serradells.

Moment del partit entre Andorra i Estònia. Foto: FAF.

Previous post Clàudia López Garro, nova entrenadora en cap de la Federació de Gimnàstica
Next post Oriol Olm, sisè en l’sprint de la Copa del Món de Morgins (Suïssa)