La selecció femenina de futbol debuta en la Nations League

Partit per a la història el de demà per a la Selecció Femenina. L’equip de José Martín debutarà a la nova UEFA Women’s Nations League, de recent creació. Serà el primer partit oficial per l’equip des de 2017.

El Seleccionador, en destacava la importància del partit per l’equip: ‘És un dia molt especial. Fa molt de temps que esperem aquest moment. Comencem en una nova competició, amb un equip molt jove i contra un rival que ens posarà les coses molt difícils. Arribem en un bon moment, tot i que fa 6 anys que no competim oficialment, així que les jugadores estan molt motivades’.

En la mateixa direcció es pronunciava la capitana, Marina Fernández: ‘Tenim moltes ganes de jugar demà. Fa molts anys que no competim a Europa, així que jugadores i cos tècnic tenim molta il·lusió. A més arribem amb 3 victòries consecutives, així que estem creixent com a equip’.

I és que la Selecció Femenina arriba després de superar dues vegades Aràbia Saudita, en dos amistosos jugats al juny, i una més a Liechtenstein, el setembre del 2022.

Foto i text: FAF

Deixa un comentari

Previous post Galabert, Luque i Barbeitos ja estan a Bogotà
Next post Els equips femení i masculí, junts a Ushuaia