La Skyrace Comapedrosa ja té datat per l’any 2021, i encara més important obre les seves inscripcions el divendres 11 de desembre. La prova andorrana de l’skyrunning és una prova especial. Una cita fixa en el calendari internacional i una de les grans curses de referència del món skyrunning on han passat les figueres més destacades del gruix del trail. La prova d’Arinsal, La Massana, a Andorra, es disputarà, un any més, per sentir l’autèntica essència del skyrunning i la muntanya. Els seus 21Km i gairebé 2.300m+ la converteixen en un tot un repte. Un traçat molt tècnic, ràpid i divertit, que ofereix uns paisatges espectaculars. Una cursa excepcional tan per tots els participants com pels aficionats que poden veure en persona l’evolució de la mateixa amb facilitat. La prova s’endinsarà, de nou, pel Parc Natural de les Valls del Comapedrosa i arriba fins al cim més alt del Principat, el Comapedrosa. 

Skyrace Arinsal, una prova per entrar al món del skyrunning. El mateix cap de setmana també es portarà a terme la Skyrace Arinsal. Un prova de 15km i 1300m+ que busca el foment de l’skyruning i promoció per aquells i aquelles  que comencen.

En definitiva, el 25 de juliol serà una data per celebrar. Una data per gaudir i superar-se, gràcies a una prova original i impressionant.

Més informació: www.skyracecomapedrosa.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous post Cardelús aspirarà al títol de l’Europeu de moto2 amb Promoracing
Next post Finalitza la segona jornada de la Lliga Viatges Pantours