La Sportiva Andorra Skimo tindrà 600 participants

Aquest dimarts al vespre, de manera telemàtica es va presentar una nova edició, la sisena, de  La Sportiva Andorra Skimo. Enguany com succeeix a totes les proves esportives tindrà limitada la participació, en el seu cas a 600 corredors. Des de l’Organització es vol tenir la màxima seguretat que els participants no tinguin risc de contagi per la qual cosa realitzarà tests d’antígens abans de lliurar-lis el dorsal. La Sportiva Andorra Skimo ha tingut el suport del biòleg Joel López per confecionar el protocol i està en contacte permanent amb Govern per si s’ha de modificar en funció de l’evolució de la pandèmia.

La tradicional prova se celebrarà els dies 20 i el 21 de febrer i, com ja va passar l’any passat, hi haurà un total de quatre curses per equips. La prova reina serà l’Ordino-Arcalís Skimo 10, que es farà en dues jornades amb inici a Naturlandia i final a Arcalís, i estarà limitada a 100 equips. Dissabte es farà també la Grandvalira Skimo 6 entre Naturlandia i Grau Roig, amb un límit de 100 equips. Diumenge hi haurà l’Altitude Skimo 4 de Grau Roig a Arcalís (amb 50 equips) i també l’Skimo 2, destinada als joves i que es farà entre el pàrquing del Puntal i Arcalís.

Una de les novetats serà el Paquet Gold, que només estarà destinat a 50 equips que inclourà tots els serveis que necessita l’equip participant: hotel, inscripció, transfer, massatge a un preu molt més assequible que si s’agafés individualment. Una de les avantatges que té el paquet, és que si t’inscrius en ell, te’ns plaça assegurada si ets dels 50 primers equips en fer-ho.

Una e les sortides de l'edició del 2020. Foto: La Sportiva Andorra Skimo.
Una e les sortides de l’edició del 2020. Foto: La Sportiva Andorra Skimo.

Deixa un comentari

Previous post La FAF amb la Creu Roja en el lliurament d’aliments
Next post Talin Puyalto, nou seleccionador nacional de futbol sala