La Sportiva Andorra Trail, el proper cap de setmana

Durant els dies 5 i 6 de setembre, Andorra acollirà la 2a edició de la Sportiva Andorra Trail. Una prova per etapes que recorrerà els mítics racons del Principat com la Vall del MadriuPerafita_Cloror (Patrimoni de la Unesco).


Els punts destacables de La Sportiva Andorra Trail, a més dels paisatges, és que aquesta prova està reconeguda amb 3 punts IRTA i és una prova puntuable per l’Ultra Trail del Montblanc UTMB.

La primera etapa, de 29 quilòmetres i 2500 metres de desnivell, sortirà d’Escaldes-Engordany i anirà fins a Sant Julià de Lòria. La segona serà a l’inrevés però per un recorregut diferent. Tindrà una distància de 33 km i 2.000 metres de desnivell. Els participants tindran un màxim de 9 hores per realitzar cada etapa. Ja han confirmat la seva participació, els guanyador de l’edició del 2019, els germans Òscar i Marc Casal.

Degut a la situació actual, la prova tindrà unes mesures excepcionals Covid-19, que hauran de seguir tots els participants de manera obligatòria. La neteja de les mans, distància de seguretat, l’ús de mascareta a les zones interiors i a la recollida de dorsals, paddock, sortida, arribada i avituallament.

 

Foto: La Sportiva.

Deixa un comentari

Previous post El judo andorrà espera tornar als entrenaments al setembre
Next post Diego Nájera renova pel FC Santa Coloma