La sub21 acaba perdent amb Albània 3-1 després d’avançar-se 0-1

Un gol de penal de Jordi Aláez en el minut de partit veritablement ha estat el millor inici possible pel partit que enfrontava als homes que dirigeix Eloy Casals en el camp d’Albània. Tot i això, Selmani (en el minut 62), Vrioni (en el minut 85) i Bullari (en el minut 90) han fet que els tres punts es quedessin a Albània.

Andorra no ha fet un mal partit. Tot el contrari, amb el gol matiner de Jordi Aláez de penal ha fet que les “pors” inicials marxessin. No en va, Andorra ha tingut una clara oportunitat de col·locar-se 0-2 a les botes d’Àlex Martínez. Però com diu la dita que qui perdona, al final ho acaba pagant, és el que li ha tornat a passar al combinat andorrà.

Després del descans Albània ha sortit molt més decidida i ha acabat traient rèdit de les seves oportunitats. Selmani de cap marcava l’1 a 1. Andorra aguantava. Sí que el cansament començava a notar-se i això s’han aprofitat els locals que no han parat d’insistir a la porteria andorrana, fins que han aconseguit l’objectiu. Massa premi, cal dir-ho. Però el futbol és així.

Andorra finalitza aquesta fase de setembre del qualificatori per l’europeu amb dues derrotes. Ara tocarà esperar a l’octubre, on visitarà el Principat la líder del grup: Anglaterra.

Només finalitzar el partit, el seleccionador andorrà Eloy Casals ha comentat que “una altra pena com va passar a Turquia l’altre dia. L’equip ha donat la cara, ha tornat a competir de manera espectacular, els xavals s’ho han deixat tot al camp, hem tingut oportunitats per marcar el 0-2, una de molt clara i una possible vermella directa a ells que per mi era molt clara, però no ha pogut ser“. Casals ha afegit “hem de sortir satisfets pel joc de l’equip no pel resultat, està clar, però la imatge que hem donat em deixa molt satisfet, tot i que estic trist pel resultat final“.