La Sub21 s’espera la revenja de Turquia

La selecció sub21 ja es troba a Turquia on jugarà un nou partit de classificació per l’Europeu davant el combinat turc. El 2-0 dels d’Eloy Casals en el partit jugat al novembre a Andorra encara fa més perillós l’enfrontament de divendres, ja que els turcs estrenaran seleccionador i han canviat més de la meitat de la plantilla.


Els jugadors de la sub21 turcs, tots juguen a la primera divisió local, és a dir, una lliga de molta qualitat i molt competitiva. Això ho sap el seleccionador que ho analitza dient que “a Turquia tots els jugadors juguen a la primera divisió. És un país gran i a més, el darrer partit el varen jugar contra nosaltres i varen perdre 2-0, cosa que segur que sortiran amb ganes de revenja”.

Casals ja coneix que “han canviat a l’entrenador i molts jugadors, suposo que la derrota aquí va tallar caps”. En aquest cas, el seleccionador andorrà s’espera una Turquia diferent de la de novembre “Segur que l’entrenador, per ser el primer partit l’haurà preparat molt conscientment i ja sap que no serem un rival fàcil”.

Per Casals, les claus del partit davant els turcs serà “poder aturar la seva rapidesa i intentar que no puguin sortir al contracop, com vam fer a Andorra”. L’estat del terreny de joc tornarà a ser una arma, que en aquest cas Turquia, utilitzarà a favor seu. Casals ho saps i diu que “sabem que ens trobarem un camp gran i molt ràpid, ja que regaran poc abans de jugar”.

L’Andorra sub21 continuarà amb l’estil de joc que li va donar resultat al novembre, és a dir “les nostres armes tornaran a ser les d’estar junts, evitar que hi hagin espais i si som capaços d’allargar el partit al màxim i no concedir ocasions ni gols” segons explica el seleccionador.

La sub21 viurà en aquest doble desplaçament a Turquia i Albània diferents hàndicaps que fan que tinguin entre sis i set baixes respecte al partit de novembre davant Turquia al Nacional. En un principi, el positiu i el que ha estat en contacte amb positiu que s’han hagut de quedar a casa. A aquest fet cal afegir que jugadors com Jordi Aláez, Àlex Martínez i l’Iker Àlvarez han fet el salt a l’absoluta. Tot i aquestes importants baixes, segons Eloy Casals “l’equip ha entrenat bé, els que han viatjat ho fan il·lusionats i amb ganes”.

 

Foto: FAF.

Deixa un comentari

Previous post Koldo Àlvarez “marxo amb una sensació agredolça”
Next post En marxa el procés electoral de la FAK