Que un estament com la FIFA aposti per la tecnologia blockchain, no deixa de ser una mostra que aquest “univers” desconegut per a molts ha entrat amb força per quedar-se. El regular del futbol mundial ha signat amb la plataforma Algorand, companyia especialitzada en aquest tipus de tecnologia, segons ha informat via comunicat, la FIFA.

Deixant de banda que Algorand serà partner regional del Mundial de Qatar 2022 a Europa i Amèrica del nord, i soci global del mundial femení d’Austràlia i Nova Zelanda 2023, està clar que el blockchain ha entrat ja, en el món de l’esport.

Per Andorra, aquest fet hauria de fer-nos reflexionar per donar, d’una vegada per totes, el pas endavant que cal per permetre al nostre teixit empresarial, la seva implementació. Per això, cal creure-hi, no cal fer l’andorrà i veure-les venir. Encara més important, per això cal una llei d’actius digitals complerta, on tots els agents implicats puguin dir la seva, no per tirar-la a terra, sinó per millorar i fer-la més potent.

Moltes vegades, l’esport és el gran aparador de grans actuacions empresarials. Que la FIFA aposti pel blockchain és, sense cap mena de dubte, el camí a seguir. Ara cal que no siguem incrèduls. Andorra torna a ternir una oportunitat. La desaprofitarà?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post Andorra cau 3-6 davant Portugal a Kaunas
Next post Doble derrota d’Andorra a Kaunas